NincsWifi tréning – digitális detoxikáló (3 nap)

Jin Mami egy reggel, mikor felébredt, ahelyett, hogy megetette volna szeretett állatait, a telefonjáért nyúlt, hogy megnézze, írt-e Jang Mami. Aztán megnézte a híreket. Meg az időjárást … előbb azt … meg a videót, amit Rozi küldött. Aztán csak épp bekukkantott a Face-re… meglátta, mit tett ki Pisti! Vicces. Tényleg az. Eszébe jutott, hogy látott előző nap egy jópofa GIF-et is. De hol? … Aztán egy pillanatra megállt. – Mit is akartam az előbb?
Ismerős a történet? Te is többször olvastál már arról, mit tesz a digitális világ a tudatunkkal? Hogy szippant be és tesz függővé?
Ugrál a figyelmünk, nincs időnk semmit alaposan megvizsgálni.
A TaoMamik létrehoztak egy programot, ahol helyet, időt, lehetőséget kapsz, hogy újra megtapasztald milyen a pásztázó, alaposan megfigyelő látásmód. Itt rohanás, megfelelési kényszer, zaklatottság nélkül merülhetsz el egy-egy tevékenységben. A Mamik kiemelnek a mókuskerékből, elvisznek magukkal, edzik a tested és megnyugtatják a lelked. Sok egészséges, hasznos és szépet adó programmal készülnek neked, hogy három napra elfelejtsd a munkád, a digitális világ bilincseit és sok újat megtudj önmagadról. A tréning alatt senki sem beszél a munkájáról és nem használ semmilyen digitális eszközt.
A TaoMamik által felépített metódusban – melyet minden alkalommal más és más önismereti téma köré építenek – sok nevetés, játék, meditáció, harcművészeti alapok, önismeret, rövid túra, nyugalom és csend van.

47.000 Ft, az ár a teljes ellátást, a szállást 2 éjszakára, és a programokat tartalmazza.

Legközelebb: 2020. december 4-6-ig


Érdeklődés:
ajanlat@beszedcentrum.hu
+36 30 268 0930

Ízelítő az előző NincsWifi tréningünkről:

NincsWifi2019

Iratkozz fel a TaoMamik hírlevelére, hogy ne maradj le a Mamik újdonságairól:

A gombok segítségével megoszthatod barátaiddal