Játszóház, hogy újra gyerek lehess (1 nap)A benned élő gyerek a részed, de sokszor még mindig bizonytalan, és szorong az őt körülvevő félelmetes „felnőtt” világtól. Ezt tapasztalhatod meg, ha új feladatokat kapsz, állásinterjúra mész, prezentációt kell tartanod. Gyakran attól tartasz, vajon mikor lepleződik le a kisgyerek, aki te még mindig vagy.
A gyermeki énünk bennünk él, de ahelyett, hogy szorongania kellene, olyan sokat segíthet felnőtt énednek, amit eddig el sem tudtál képzelni. Most megtanulhatod, hogy hogyan támogathatja a felnőtt mindennapjaidat, a munkádat és az emberi kapcsolataidat.
Ennek a gyereknek a legfőbb tulajdonsága, hogy képes a felhőtlen örömre és a játékosságra. Abban segít, hogy boldog legyél. Amikor az ember játszik, teljesen más lesz, mint amilyen a hétköznapokban. Másképp látja magát, másképp tud rátekinteni önmagára, nem feladatot teljesít, hanem felfedez.

játszóház

A TaoMamik önismereti, szórakoztató és elgondolkodtató tréningje visszavisz a gyerekkorodba, amikor még elmélyülten, figyelmesen, korlátlan fantáziával és nagy biztonságban tudtál játszani. Visszahozzuk a felhőtlen játék élményét, hogy újra tisztán, szeretettel és elfogadóan lásd önmagad. Egy valódi oviba hívunk, ülj kicsi székeken, egyél gumicukrot, húzz játszóruhát, válassz ovis jelet és gyere!

Ára: 15.000 Ft, a program budapesti helyszínen kerül megrendezésre, főétkezés nélkül

Érdeklődés:
ajanlat@beszedcentrum.hu
+36 30 268 0930

Legközelebb: 2019. szeptember 21-én

A programot minimum 8 résztvevővel tartjuk meg, jelentkezési határidő: szeptember 15.

Iratkozz fel a TaoMamik hírlevelére, hogy ne maradj le a Mamik újdonságairól:

A gombok segítségével megoszthatod barátaiddal