Aktuális

A Covid-19 járvány miatt 2020-ban elmaradtak a NincsWifi táborok. Reményeink szerint 2021-ben már nem így lesz. Jövőre szeretnénk újra alkalmat teremteni arra, hogy megtapasztald, miről is szól a TaoMamik módszere. Milyen az az elfogadó, befogadó közeg, mely közelebb visz önmagadhoz. Az image filmünk is egy NincsWifi táboron készült.

Újra lesz NincsWifi tábor!

LEGKÖZELEBB: 2021-ben

Szakadj ki a hétköznapokból, nyaralj, lazulj, vonulj el és ismerkedj meg önmagaddal! Találd meg az egyensúlyt, amit magaddal viszel a hétköznapokba!
Önismeret, meditációs technikák, harcművészeti alapok, tajcsi, csikung, belső kommunikáció, sok nevetés! A tréning helyszíne a tavaly megkedvelt, csodálatos, somogyvámosi Rádhé Resort! A tréning alatt senki sem beszél a munkájáról, és nem használ semmilyen digitális eszközt.

Érdeklődés:
ajanlat@beszedcentrum.hu
+36302680930

Pár kép az előző NincsWifi tréningről:

NincsWifi2019

Bővebben olvashatsz a programról:
itt:
http://taomamik.hu/treningek-es-elvonulasok/nincswifi/
itt
https://hogyanmondjamelneked.hu/kutyu/2019/04/20/senki-sem-hasznalhat-digitalis-eszkozt-harom-napig-es-semmilyen-osszefuggesben-nem-beszelunk-a-munkankrol

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy minél hamarabb értesülj minden programunkról, tréningünkről!

Ők a TaoMamik. Két nő. Anyák, nagyanyák és barátok. Vidámak és szeretik a körülöttük lévő világot, beleértve téged is.

Hisznek abban, hogy ahhoz, hogy másokkal kommunikálj, szót kell értened önmagaddal. Női, anyai tapasztalataikból tudják, milyen sokat jelent a türelem, a tisztelet és legfőképp a feltétel nélküli elfogadás.

.

Figyelnek rád, ismeretlenül is ismernek. A hangodból, testtartásodból, tekintetedből megértik, mire van szükséged.

A TaoMamik lételeme a tanítás. Hiteles szakemberek, akiknek a legfőbb érték a természetes emberség. Figyelmük középpontjában te vagy, abban 
segítenek neked, hogy megértsd, mi zajlik benned .

.

Ismerd meg őket, hogy bevezethessenek egy állandóan létező világba, amire talán még nem figyelsz.

A tréningek egyszerű, mindenki által elsajátítható gyakorlatokat, kreatív feladatokat, meditációt, mozgás, beszéd- és koncentrációs technikákat tartalmaznak, melyek a kommunikációdat és önismeretedet képzik, teszik jobbá a munkában és a magánéletben egyaránt.

A ritmusgyakorlatok, a játékok fejlesztik a figyelmedet, egyszerűségük pedig biztosítja, hogy bármikor gyakorolhatóak legyenek, így egyre fókuszáltabbá, koncentráltabbá válhatsz, és folyamatosan fejlődhetsz.

.

A Mamik elfogadó, befogadó módszere újra megtanít az ellazult figyelemre, hogy visszatérhess a jelenhez és önmagadhoz.

A természettel való közvetlen kapcsolat kinyitja a füledet azokra a hangokra, amiket elnyom a város zaja. Lecsendesedsz, megnyugodsz. Az elsajátított módszerek segítségével képes leszel a zavaró tényezőket kizárva kontrollálni a gondolataidat.

.

Célunk az, hogy őszintén és tudatosan, felesleges szorongások nélkül ráláss a téged érintő valóságra, mert csak így léphetsz rá arra az útra, mely a változást jelenti.

Iratkozz fel a TaoMamik hírlevelére, hogy minél előbb értesülj az új programokról, műsorokról, kiadványokról és az ezekhez kapcsolódó akciókról!

A fényképeket M. Benkő Fanni és Zelenák Anna készítette

A gombok segítségével megoszthatod barátaiddal